22bet

22bet-ről 22Bet az egyik legújabb bukméker cég a piacon. 2017-ben jött létre és azóta dinamikusan fejlődik, egyre több ügyfelet szerezve. Sikerének oka a vonzó induló ajánlatok, széleskörű választék és a szem számára barátságos, jól olvasható honlapja. Nézzük meg, mit kínál még nekünk a 22Bet.

22Bet bukméker ajánlata

A bukméker ajánlata igazán hatalmas. Ami a sportágak számát illeti, ugyanaz található itt, mint más fogadó honlapokon is, vagyis a legnépszerűbb sportágak, e-sport, de a 22Bet lehetőséget nyújt az adott országoknak alacsonyabb rendű ligáira való fogadásra, emellett fogadhatunk kulturális és politikai eseményekre, nemcsak a legnépszerűbbekre, mint pl. a köztársasági elnökkel vagy Oszkár gálával kapcsolatos események, hanem akár az írországi Tánc a Sztárokkal c. műsor résztvevőire vagy egy népszerű filmsorozatban zajló eseményekre is.

A 22Bet bukméker fő előnye az adott meccsre szóló fogadások száma. A labdarúgásra vonatkozó legnépszerűbb fogadásokon (Bajnokok Ligája, Világbajnokság) akár 1500 különböző opció áll rendelkezésünkre. Az alapvető fogadásokon kívül fogadhatunk hátrányokra, gólszerzés módjára, gólszerzés idejére és sok más fajta lehetőségre. Itt bizonyára mindenki talál valamit, amire a taktikáját alapozza. Hasonló a helyzet a valamivel kisebb ligáknál is. Az Anglia Kupájának meccsei több mint 1000 különböző fogadási lehetőséget adnak.

22bet regisztráció – bónusz 100,- EUR »

Ami az élő fogadásokat illeti, itt is nagyon jó a helyzet. Mindennapi fogadásokhoz rengeteg mérkőzés áll rendelkezésre. Az árfolyamok frissítése nagyon gyorsan történik. Kiemelendő, hogy nemcsak az adott nap legfontosabb mérkőzéseire, hanem gyengébb ligákra, mint pl. második orosz ligára is fogadhatunk.

Ugyanilyen vonzó az árfolyamok kérdése. Igaz, hogy a legtöbb a más bukmékerek által ajánlott szinten marad, de a többi sok esetben valamivel jobb, mint a vetélytársaknál.

22Bet – bónuszok

Egy téma, ami bizonyára leginkább érdekes mindenki számára. 22Bet hasonlóan, mint minden más tisztességes bukméker, az első befizetés után bónuszt kínál.

100 €/$ BÓNUSZ A SPORTFOGADÁSOKRA BEFIZETETT ELSŐ LETÉTÉRT + 22 BET PONT

Az első letét befizetésénél az értékének 122%-át elérő bónuszt kaphatunk, legfeljebb 100 €/$ összegig. Emellett 22 Bet Pontot szerzünk, amit szintén a későbbi fogadásokra lehet fordítani. Ahhoz, hogy ez az összeg a portfoliónkba kerüljön, ötször meg kell forgatni a legalább 1.40 árfolyamon zajló három mérkőzést tartalmazó kuponokon. Erre azonban sajnos csak hét nap áll rendelkezésünkre.

44% BÓNUSZ € 50/$50 ÖSSZEGIG + 22 BET PONT A MÁSODIK SPORTFOGADÁS LETÉTRE

Ha kevés az első befizetésre megadott bónusz … akkor 22Bet a másodikra is bónuszt kínál. A befizetés 44%-át kaphatjuk akár 50 €/$ összegig, valamint 22 Bet Pontot. A többi feltétel azonos, mint az első bónusz esetén, azaz a forgatás módja és a rendelkezésre álló idő.

”PÉNTEKI RELOAD” BUKMÉKER BÓNUSZ

Ha pénteken fizetjük be a pénzt, 40%-os bónuszt kaphatunk akár 50 €/$ összegig. Az akció csak egyetlen alkalomra szól és nem vonható össze más ajánlatokkal. A megkapott bónuszt háromszor meg kell forgatni a legalább 1.40 árfolyamon zajló eseményekből álló kuponokon. Az összeg megforgatására 24 óra áll rendelkezésünkre.

A bukméker honlapja

22Bet az ügyfeleinek nagyon jól olvasható és egyben egyszerű weboldalt kínál. A játékos kezénél van az összes opció, maga a fogadás nagyon természetes és nem okoz nagyobb gondot. A webhely fehér-kék színterve nem fárasztja a szemet és megnyugtató.

22Bet- mobil verzió

22Bet a játékosainak a weboldal reszponzív mobil verzióját is kínálja, mely okostelefonokon és tableteken használható. Jelenleg sajnos nincs dedikált alkalmazás, mégis a telefonról történő fogadás eléggé intuitív és gyors.

Fizetési módszerek

A bukméker következő nagy pluszpontja. A befizetési módszerek száma óriási. Bankkártya, e-portfolió, átutalás telefonnal, fizetőrendszerek, internetes bankok, előrefizetett kártyák, kripto pénznemek és sok, sok más. Valószínűleg nincs még egy olyan bukméker, mely ennyi féle módon lehetővé tenné a pénz befizetését. A pénz kifizetése is sok különféle módon lehetséges.

22Bet összefoglalás

22Bet egy nagyon jó bukméker. Fogadások hatalmas számát kínálja, a pénz befizetését sokféle módon teszi lehetővé, jól olvasható honlappal rendelkezik, a fogadás pedig nagyon intuitív. A bukméker egyetlen mínuszpontja a bónusz ajánlat, ami jó ugyan, de a pénzforgatásra rendelkezésre álló rövid idő miatt nagyon igényes és főleg a nagyobb játékosoknak szól.

További információ a 22bet-ről:

22bet ایران
22bet Türkiye
22bet España

22bet
5 (100%) 1 vote