Milyen bónuszokat kínált az 1xbet fogadóiroda

1xbet bónuszokat Pénzbefizetési bónusz. Az 1xbet akár 100 % bónuszt kínál az első befizetés után. Az összeg azonban korlátozott, és legfeljebb 100 euró lehet. A bónusz elnyeréséhez regisztrációra és első befizetésre van szükség. Ennek összege legalább 10 euró. Ezt követően haladéktalanul jóváírásra került a bónusz.

A belépésért járó bónusz jóváírásának azonban további két feltétele is van. Az első az, hogy a bónusz hozzáírására kizárólag teljesen kitöltött profillal rendelkező fiók esetén nyílik mód. A másik a bónusz megforgatására vonatkozik. A jelenlegi feltételek értelmében a bónuszt legalább 5x meg kell forgatni felhalmozott fogadásokban. Minden egyes halmozott fogadásnak legalább 3 eseményt kell tartalmaznia.

Továbbá a halmozott fogadásban legalább 3 eseménynek 1.40 vagy magasabb nyereményszorzóval kell rendelkeznie. Az 1xbet kizárólag abban az esetben ismeri el a megforgatást, ha a szóban forgó összeg keretén belül minden fogadás feldolgozásra került. További információ

1xbet regisztráció – bónusz 130,- EUR »
A fenti feltételek nem teljesülése esetén az 1xbet nem teszi lehetővé semmilyen eszközök kivételét a számláról. A bónuszok vagy a bónuszokból származó nyeremények érvényteleneknek tekintendők.
AZ 1xbet bónusz nem kombinálható semmilyen más promóciókkal, és játékosonként is csupán egyetlen bónusz engedélyezett. Az, aki e szabályt megpróbálja megkerülni, büntetés kockázatának teszi ki magát. Szélsőséges esetben akár a törölhető is a számla, és természetesen elvész a teljes rajta lévő egyenleg. Amennyiben a játékos nem kívánja igénybe venni a bónuszt, erről természetesen előre tájékoztathatja a fogadóirodát.

Rendszeres promóciók

Jelenleg az 1xbet fogadóiroda promóakciók széles, folyamatosan változó kínálatát nyújtja. Érdekes példa lehet a sorozatban több elveszített fogadás után mintegy támogatásként kapott bónusz.
A sorozatban több elveszített fogadás után járó bónusz megítélésének feltételei: 30 nap alatt legalább 20 egymást követő fogadásvesztés. Az ezt követően járó bónusz összege 100-500 dollár között mozog attól függően, hogy eredetileg mekkora összegben fogadott. A szóban forgó bónusz esetében még arról sem szabad megfeledkezni, hogy amennyiben halmozott fogadásokat választott, különböző sportokra és különböző eredményekre kell vonatkozniuk. Ellenkező esetben a bónuszra vonatkozó jogosultság elvész.
Meg kell említeni azt a tényt is, hogy az 1xbet jelenleg nem kínál reload bónuszt, és ugyanígy nem nyílik lehetőség semmilyen reload törzsvásárlói programban való részvételre sem.

Bónusz játékok

Az 1xbet bónusz játékait 1xMemory, 1xLottó, 1xLáda, 1xTrezor, Szerencsekerék és Napi lottó alkotja. E játékok lényege a különleges nyeremények megszerzése, esetleg bónuszpontok gyűjtése, miközben alapelv, hogy minél többet játszik valaki, annál nagyobb esélye van a begyűjtésükre.

Napi jackpot az 1xbet kaszinóban

Célszerű mindig figyelemmel követni az ajánlat egyedi feltételeit. Az ajánlat naponta változik, így a fogadás során a beállított szabályoknak megfelelően szükséges eljárni. A honlapon lévő időzítő azt számolja, hogy az adott napon még mennyi ideje van a játékosnak addig, amíg meg nem változik a feladata. 0:00 MSK a játékos számláján jóváírásra kerül a jackpot, és ezzel egyidejűleg megjelenítésre kerül az új feladat. A nyeremény összege is feltüntetésre kerül a honlapon. Azt, hogy a konkrét játékos nyert-e, az aktuális és az előző sorsolásban megtalálható száma árulja el.

1xbet eSporty bónusznaptár

Elvileg nem valós, hanem virtuális sportmérkőzésekre – labdarúgásra, vagy akár lóversenyre – vonatkozó fogadásokról van szó. A játékos az adott napon egy konkrét kiválasztott sportra fogad. A bónusznaptár esetében a cashback 30 % körül mozog.

Milyen bónuszokat kínált az 1xbet fogadóiroda
4.7 (93.33%) 3 votes