1xbet kontra műszaki támogatás

1xbet kontra műszaki támogatás Hogy áll az 1xbet a műszaki támogatással? A fogadóiroda jelenleg kb. 35 nyelvekre optimalizált és több tucat különböző valutában történő fogadásokat lehetővé tevő honlapot működtet. Kéz a kézben megy vele a több tucat nyelven biztosított műszaki támogatás. Azt, hogy az Ön nyelve is ezek közé tartozik-e, a honlapot található jegyzékből derítheti ki. Ugyanitt elérhetők a teljes üzleti feltételek is, ám ezeket sajnos nem tudjuk minden nyelvi változatban biztosítani. Ezért a legjobb, ha Ön beszél angolul.

Hogyan lehet konkrét esetben felvenni a kapcsolatot a műszaki támogatással?

1xbet regisztráció – bónusz 130,- EUR »
E-mail

Az 1xbet műszaki támogatásával való kapcsolatfelvétel első lehetősége az e-mail, konkrétan az info-en@1xbet.com e-mail cím. Ez az általános jellegű kérdések feltételére szolgál. Az üzemeltető emellett a security-en@1xbet.com címen lehetőséget kínál a biztonsági szolgálattal való kapcsolatfelvételre. A többi kapcsolat nem a játékosokat szolgálja, hanem a potenciális üzleti partnereket és a médiák képviselőit.

1xbet telefon

A kérdéseikkel kapcsolatosan telefonon is felveheti a kapcsolatot az 1xbet-tel. Ehhez tárcsázza a 8 (800) 555-51-81 telefonszámot, amely non-stop fogadja az ügyfelek észrevételeit.

Chat

Lehetősége nyílik az 1xbet honlapon található közvetlen kapcsolat igénybe vételére is, amelynek segítségével az 1xbet munkatársa élő chatben próbálja megoldani az esetleges problémákat. Még a hétköznapokon is előfordulhat azonban, hogy a chaten megjelenik egy üzenet, melynek értelmében a munkavállaló éppen offline állapotban van. Ilyen esetben Önnek kell eldöntenie, hogy vár-e egy keveset, miután a támogatás valószínűleg pár percen belül ismét rendelkezésre áll majd, vagy a chat helyett inkább az e-mailes kapcsolattartást választja. A chatelés számos nyelven lehetséges.

Kapcsolattartási űrlap

Az 1xbet.com honlapján egy űrlapot is talál, amelynek segítségével felveheti kapcsolatot a fogadóiroda munkatársával. Elég feltüntetni a megküldendő válasz fogadására szolgáló e-mailt – választ legkésőbb 24 órán belül kap.

Közösségi hálók

A közösségi hálókon természetesen nem szükséges nyomon követnie az 1xbet világának aktuális híreit. A Facebook és a Twitter megfelelő hátteret biztosítanak a kérdések megválaszolására is. Figyelem, természetesen mindkét számla kezelése angol nyelven zajlik.

Súgó közvetlenül az 1xbet.com honlapon

Ha bármi nem lenne elég egyértelmű, az 1xbet honlapján meglehetősen részletes információkat és útmutatókat talál mind a fogadásokkal kapcsolatosan, mind például a mobil alkalmazások letöltésével és telepítésével kapcsolatosan. És mindezen információkat a jobb szemléltetés érdekében lépésről lépésre képek egészítik ki.

1xbet kontra műszaki támogatás
5 (100%) 3 votes