1xbet mobil fogadás – mobiltelefonos fogadás az 1xbet-nél

1xbet mobil fogadás Könnyű elérhetőségének köszönhetően a mobil fogadás egyre népszerűbb. Az okostelefonok elterjedésének köszönhetően a legtöbb ember ma bármikor és bárhol játszhat. Mobiltelefonos fogadás az 1xbet-nél, a mobiltelefonos fogadás előnyei, mire kell vigyázni?

A mobiltelefonos fogadások leegyszerűsítése érdekében az 1xbet egy alkalmazást kínál:

Az Androidos 1xbet alkalmazás a 4.1 és magasabb rendszerek részére készült. Ingyenesen letölthető vagy közvetlenül az üzemeltető weboldaláról, vagy a Google Play áruházból. Egy másik lehetőség az iOS operációs rendszert használó okostelefonok számára készült alkalmazás. Ez az AppStore-ból érhető el. Ugyaninnen letölthet egy a promóciós kódok osztályozására és megvásárlására szolgáló alkalmazást is. Amennyiben javát támogató telefonja van, az 1xbet hivatalos honlapjáról egy erre szabott alkalmazást is letölthet.

Ugyanakkor ha hagyományos számítógépen kíván fogadni, arra is letölthet egy speciális szoftvert. A neve 1xWin, és a Windows Xp, Vista, 7, 8 és 10 operációs rendszereket támogatja.

1xbet regisztráció – bónusz 130,- EUR »
Az 1xbet mobil alkalmazás használata

Az Ön által kiválasztott mobileszköznek támogatnia kell az ismeretlen forrásból való letöltés funkciót, ellenkező esetben elképzelhető, hogy a fájlt nem sikerül letölteni. Ha sikerült letölteni és telepíteni az 1xbet alkalmazást, a használatához azokra a standard hozzáférési adatokra lesz szüksége, amelyeket a beregisztráláskor adott meg a honlapon. Az összes eszközhöz elég egyetlen felhasználónév és jelszó. Ezt követően a fogadásokat már a honlapon megszokott standard módon kötheti meg. Ez azt jelenti, hogy a menüből kiválasztja a kívánt sportot, megadja a tippjeit, fogad és megerősíti a kiválasztott opciókat. Az egész felhasználói környezet rendkívül intuitív.

Mindenképpen használnom kell a mobil alkalmazást?

Ha mobiltelefon segítségével kíván fogadni, az alkalmazás használata nem szükségszerű. Az 1xbet honlapja optimalizálva van a 1xbet mobil bonus eszközökre. Még akkor is, ha ez egyes funkciók elérhetőségének és a grafikai megjelenítésnek bizonyos mértékű kárára van. Ugyanakkor egyértelmű előnye, hogy jelentős mennyiségű adat letöltése előzhető meg vele. Akkor tehát, amikor nem wifi csatlakozást, hanem mobil internet használ, az alkalmazása fokozottan ajánlott.

Amint azt már említettük, az 1xbet fogadásokat az alkalmazás telepítése nélkül is megkötheti mobiltelefon vagy tablet segítségével. Ha ilyen eszközökkel lép be az 1xbet honlapjára, a fogadóirodák oldalai maguktól felismerik, milyen verziót kínáljanak a fogadónak annak érdekében, hogy az egész 1xbet szolgáltatás a lehető legjobban optimalizált legyen a számára.

Ha nem így történne, a mobil verziót kézzel is aktiválhatja. Elsősorban természetesen meg kell jegyeznie a honlap pontos címét. Ezután már meglehetősen egyszerű dolga van, elég tudni, hogy a honlap címe elé általában egy “m.”-et kell írni.

Pénzbefizetés és kivétel mobiltelefon segítségével
A játékosi számlára történő mobiltelefonos pénzbefizetés az online kaszinók által kínált standard szolgáltatások egyike. Nem kivétel ez alól az Portugal 1xbet sem – ez a pénzbefizetési mód is lehetséges. Minden az igény bevitelének alapelvén működik, amely alapján és autorizáló kódot tartalmazó sms üzenetet kap. Ezt a kitöltését követően elküldi, és a számlája pár másodpercen belül feltöltésre kerül, tekintet nélkül arra, hogy milyen mobilszolgálatónál van. Az összeg vagy a hiteléből kerül levonásra, vagy a szóban forgó ügylet beszámításra kerül a havonta küldött elszámolásba.

E fizetési mód esetében általában néhány sajátossággal kell számolnia. Az első az a tény, hogy így csupán kisebb összegek feltöltésére nyílik mód, a limit általában 50 € körül mozog. Ugyanakkor pénzkivételre így egyáltalán nem nyílik mód. A számláját mindig össze kell kapcsolni az e-tárcájával vagy a bankszámlájával. További hátrányát a viszonylag magas díjak jelentik. Ezek akár 2 € körüli összeget is jelenthetnek. Számos más fizetési módozattal ellentétben azonban a mobiltelefonos befizetés gyors megoldást jelent. Így tehát – bár vitathatatlanul megvannak a saját korlátai is – továbbra is rendkívül népszerű módszerről beszélhetünk.

1xbet mobil fogadás – mobiltelefonos fogadás az 1xbet-nél
5 (100%) 2 votes