1xbet bónusz 100% akár 130 € -ig + kizárólagos 300 bónuszpont

Ebben a cikkben szeretnénk közelebbről megismerni a jelenlegi bónusz akciókkal és azok feltételeivel az 1xbet-től. Az 1xbet bukméker jól ismert az iparágban a kiemelkedő szorzókkal, amelyeket a legtöbb többi bukméker látványosan támogat. A kiváló szorzók  mellett ez a fogadó társaság üdvözlő bónuszt is kínál a programban. Az 1xbet szenzációs 100% -os bónuszt ad új ügyfeleinek akár 130 euróig. Ennek az exkluzív ajánlatnak köszönhetően további 30 € -t kereshet a klasszikus bónusz mellett. A bónuszhoz bónuszkód szükséges: SF130. Ezen kívül 300 bónuszpontot is kap. Az 1xbet bónusznál a klasszikus befizetési bónuszt tapasztaljuk az első befizetésnél. A befizetés összege határozza meg a bónusz összegét! Ez a kiváló minőségű bónusz ajánlat megduplázza az első befizetését akár130 euróig. Most természetesen felmerül a kérdés, hogy mi van a bónusz feltételekkel? Az 1xbet bónusz egyszeri befizetést igényel egyszeri átpörgetéssel, és hihetetlen minimális szorzóval, mindössze 1,40 egy fogadásra a multi-fogadásokban. A végrehajtáshoz azonban csak kombinált fogadások (legalább öt kombináció) használhatók. A bónusz minden részletét az alábbiakban ismertetjük!

Egyszerűen magyarázva: Hogyan működik az 1xbet bónusz?

Az 1xbet bónuszra vonatkozó puszta tények le fogják nyűgözni az új ügyfeleket: Ezzel a bónusszal, amely klasszikus bónusz formájában jön létre, az új felhasználók magas színvonalú 100% -os bónuszhoz férhetnek hozzá, legfeljebb 130 euróig (a szokásos 100 euró helyett). Ez két hihetetlenül magas érték. Exkluzív  30 € töblet befizetés, amelyet bónuszkóddal biztosíthat: SF130. Ezért az első befizetése egy újonnan nyitott fogadási számlára az 1xbet-nél megkétszereződik ebben a bónusz ajánlatban – ez lehetővé teszi egy csodálatos 260 eurós összeg megszerzését, ha az első befizetése eléri a legalább 130 eurót. A bónuszon kívül 300 bónuszpontot is kap. Most pedig a bónusz feltételeit, amelyeknek teljesülniük kell, mielőtt a bónusz összege kifizetésre kerülne: az 1xbet bónusznál a bónusz összegét egyszer át kell forgatni (ami 130 €, ha a maximális bónusz összeget választaná!) A minősített fogadások, amelyeket beszámítják az átforgatásba,  a kombinált fogadások 5 vagy több tippel. Legalább 5 tipp a kombinált fogadásban a szorzóknak legalább 1,40-nek kell lennie. A bónusz feltételeinek betartására a bukméker a regisztráció után összesen 30 napot biztosít számára.

Mit kell figyelembe venni az 1xbet bónusz kifizetésekor?

FONTOS: Az 1xbet bónuszt először fel kell oldani, mielőtt ki lehet fizettetni. Mivel ezzel az ajánlattal ez így néz ki: A fogadási hitelt fel kell osztani “valódi pénzes számla” és “bónusz pénz számla” -ra. Az 1xbet bónusz feltételei csak azokkal a fogadásokkal teljesíthetők, amelyeket bónuszpénzből készítenek. Ha teljesítette a bónusz feltételeit, akkor a bónusz pénzt átutalják a “valódi pénz” számlájára. Ne feledje, hogy ez az összeg SOHA nem haladhatja meg a bónusz összegét (= első befizetési érték). Ez azt jelenti, hogy elveszíti a nyereményeit, amelyeket a bónuszpénz-fogadásoknál szerzett! A maximális profit nem haladhatja meg a 130 eurót. Tehát a cél csak a bónusz összegének feloldása. Ezenkívül a kifizetések nem engedélyezettek, ha a számla egyenlege kevesebb, mint a bónusz összege!

Fogadási bónusz összege% -ban

Az 1xbet bónusz 100% -os kiváló minőségű fogadási bónuszt kínál – az új fogadási számlán az első befizetés értéke megduplázódik. Ha 50 € bónusz összeget választ, akkor ugyanabban az összegben kell befizetni. Összesen 100 € jóváírásra kerül sor a fogadási számlájára.

A bónusz lehető maximális összege

A maximális bónusz igénybevétele az 1xbet üdvözlő ajánlatból – 130 euró betét szükséges. Ebben az esetben a befizetése hirtelen megduplázódik, 260 euróra – ez egy nagyon lenyűgöző összeg. Általában ez egy 100 eurós bónuszcsomag – de exkluzív bónuszokkal könnyen extra 30 eurót kaphat. Szükséges ehez a bónuszkód: SF130, elég csak először befizetni.

Hogyan lehet bónuszt szerezni az 1xbet-től?

1. Az első lépés egy új fogadási számla létrehozása az 1xbet-en.

2. Használnia kell az SF130 bónuszkódot.

3. A második lépésben legalább 10 euró befizetést kell befizetnie.

4. A bónusz megszerzéséhez az alábbi bónusz feltételeket 30 napon belül teljesíteni kell. Csak ekkor lehet kifizettetni, és néhány szempontot itt figyelembe kell venni – lásd fent.

Bónusz feltételek: Az 1xbet bónusz feltételeinek mely pontjait kell feltétlenül tudnia?

Az 1xbet bónusz bizonyos fogadási követelményeknek felel meg, amelyeket teljesíteni kell a bónusz kifizetéséhez. A közelebbi vizsgálat során ezek a kritériumok valamivel összetettebbek, mint ezeket eredetileg várták. Annak elkerülése érdekében, hogy elkerüljük a meglepetéseket a bónusz pénz valódi pénzre való konvertálásánál, javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a bónusz feltételeit, és különosen figyeljen a fenti „Mit kell figyelembe venni az 1xbet bónusz kifizetésekor” részt. Az alábbiakban részletesebben bemutatjuk az 1xbet új ügyfélbónusz részleteit.

Minimális befizetés (buy-in)

Az 1xbet üdvözlőbónuszát már igényelhetik legalább 10 € betétetől. Ha ezt az összeget választja, a fogadási jóváírása 20 € lesz.

Minimális átforgatás (forgalom)

A bónusz összeg valódi pénzre való konvertálásához a bónusz összegét 1x el kell átforgatni. A maximális 130 eurós bónusz megszerzéséhez összesen 130 eurós sportfogadást kell tennie. Ne feledje: Csak a bónuszpénzből tett fogadások kerülnek beleszámításra a bónusz feltételeinek való jogosultsághoz.

Minimális szorzók

Az 1xbet bónuszra vonatkozó minimális szorzók viszonylag alacsonyak: csak 1,40. De itt is figyelembe kell venni a részleteket: Mivel csak a öt vagy annál több fogadásból álló kombinált fogadások hozzájárulnak a bónusz feltételeinek megvalósításához, a minimális szorzók nem az egész fogadási szelvényre vonatkoznak, hanem csak egy tippre! Összesen legalább öt kombinált fogadási tippnek legalább 1,40-nek kell lennie a szorzóknak. Példaként egy 7 kombinált fogadást használunk: Noha 5 tippnek 1,40-es vagy annál magasabb esélynek kell lennie, 2 tipp lehet ezen az érték alatt is!

Időkorlát

Összességében az 1xbet bónusz a regisztrációtól számított 30 napot kínál – de nem a bónusz összeg megszerzésétől – az összes feltétel teljesítéséhez. Ha ez a határidőn belül sikertelen, búcsút kell mondania a bónuszpénztől. More: e-winbet.com/hu

Fogadási korlátozások

Mint többször említésre került, sajnos az egyszerű fogadások nem járulnak hozzá az 1xbet bónusz feltételeinek teljesítéséhez. Csak kombinált fogadások használhatóak – legalább 5, vagy több tipp.

Fizetési korlátozások

Az 1xbet nem határozza meg a betétfajtákra vonatkozó korlátozásokat. A tapasztalatok alapján azonban azt javasoljuk, hogy kerülje az első befizetéskor a Skrill vagy a Neteller útján történő fizetést, ha lehetséges. Ezután természetesen ezek a fizetési módok teljes mértékben ajánlottak.

Földrajzi korlátozások

A bónusz ajánlat nem vonatkozik Oroszországból és a FÁK országokból származó tippelőkre.

Az 1xbet bónuszminősítésünk: Melyek voltak a kulcsfontosságú tényezők?

Az 1xbet bónusz előnyöket és hátrányokat kínál a hasonló bónusz ajánlatokhoz képest. Először a pozitív pontok: Az a tény, hogy az új ügyfeleknek az első befizetésük megduplázódik a fogadó társaság által – és elvégre egy kiváló minőségű, 100% -os bónusz ajánlat áll rendelkezésre. Sőt, ez természetesen egy nagyon magas maximális bónusz összeg – 130 €. Ezek az összegek nem mindig természetesek. Most az olyan olyan pontokról, amelyek javítást kívánnak: Csak a kombinált fogadásokkal lehet fogadni. Bár első pillantásra úgy tűnik, hogy a minimális szorzók viszonylag alacsonyak, az a tény, hogy legalább 5 kombinációt kell létrehoznia, olyan helyzetbe hoz minket, amelyben már az 5.38 szorzóról beszélünk. Ez természetesen a tétet sokkal kockázatosabbá teszi a bónusz feltételek teljesítését. Másodszor, az új ügyfelek csak a bónusz összegét feloldhatják, nem érhetnek el további nyereséget a bónuszzal! A bónuszkövetelmények teljesülése után a bónuszösszegeket csak az első befizetés maximumáig lehet valódi pénzre konvertálni. Az összes ezen feletti nyeremény törölve lesz. Ezen túlmenően az 1xbet bónusz csak a bónuszpénzzel megtett fogadásokat számolja be a feltételek teljesítéséhez.  Ha 30 nap elteltével a „valódi pénz” összege alacsonyabb, mint a „bónusz pénz”, a bukméker megtagadja a pénz kivonását. Az új ügyfeleknek ezért maguknak kell dönteniük, hogy az előnyök vagy hátrányok meghaladják-e a jövedelmező bónusz ajánlatot.

1xbet bónusz 100% akár 130 € -ig + kizárólagos 300 bónuszpont
5 (100%) 1 vote