Az 1xbet – kifizetési módszerek – egyszerűen megmagyarázva

Ebben a cikkben az 1xbet-es nyeremény kifizetésének módjait vizsgáljuk. A visszavonásokkal kapcsolatban arra is összpontosítottunk, hogy mennyi időt vesz igénybe a pénz visszavonása, mennyi a minimális visszavonási összeg, és az 1xbet díjaira. Az 1xbet egy fogadási cég, amely Kelet-Európában bukmékereket üzemeltet, és 2007 óta aktív a sportfogadási piacon. Ezért a vállalatnak széles körű kifizetéseket kellene kínálnia. Az a tény, hogy egy jó hírű bukmékerről van szó, látható a Curacaon és Cipruson lévő kiváló minőségű engedélyein, valamint az SSL titkosításon is látható. Természetesen a bukméker is elkötelezett a magán személyadatok védelmében. Mindenesetre, a személyes adatai biztonságosak, és nem kell aggódnia a pénzért. Ebben a cikkben a kisbetűket alaposan megnézzük, hogy tájékoztassuk Önt minden visszavonási / kifizetési lehetőségről.

Lépésről lépésre – utasítások a visszavonására / kifizetésére az 1xbet számláról

Néhány szóval elmagyarázzuk, hogyan fizethethet ki az 1xbet számlájáról. A következő pontokban közelebbről megvizsgáljuk az egyes lépéseket.

1.        A “Számlám” gombon a fogadóiroda oldalán kattintson a kifizetési lehetőségre.

2.        Válassza ki a befizetéshez használt fizetési módot.

3.        Egyes rendszerek hitelesítést igényelnek, így az azonosító kártyáját készítse elő a feltöltésre és ellenőrzésre.

4.        Válassza ki az összeget, adja meg a szükséges információkat, majd kattintson a “Megerősítés” gombra.

Figyelembe kell-e venni bizonyos részletekre a fizetés (kifizetés) során?

Csak néhány kattintásra van szüksége a nyeremények kifizetésére. Az 1xbet honlapján megtalálható felül a jobb oldali ablakban a “Számlám” menüpont. Mindössze annyit kell tennie, hogy áthelyezi a kurzort, és egy lista jelenik meg a felugró ablak alatt. Kattintson a “Pay money ” (=kifizetni a pénzt) gombra a kért oldal megnyitásához. Meg kell választania a befizetéshez használt változatot. Ha ez nem lehetséges, a fogadóiroda banki átutalást kínál. Ha több befizetési módszert használt, a kifizetési összegnek arányosnak kell lennie a betéti összeggel. Más szavakkal, ha két betéti módszert használ, akkor meg kell osztania az összeget. Néhány kifizetési módszer megköveteli, hogy ellenőrizze az identitását. Ebben az esetben egy kis ablak nyílik meg, ahol a “az azonosító feltöltése” gombra kattint. Eddig ez csak a SEPA fizetési lehetőség esetében volt így. Miután elvégezte ezeket a lépéseket, a fizetési ablak jobb felső sarkában kattintson a “Kifizetési kérelmek” gombra. A gomb zöld színnel van kiemelve, és láthatja, hogy mikor kéri a visszavonást, és ha lehetséges, milyen fizetési módot választott, valamint a fizetési folyamat nagyságát és mértékét. A kifizetés általában maximum 30 napot vesz igénybe, és az összes kérelmet a nap 24 órájában, a hét minden napján dolgozzák fel. Végül, annak ellenére, hogy a fizetésre felajánlott módszer “Összeg átadása egy barátnak”, sok esetben a fogadóiroda elutasítja az ilyen kifizetést ismeretlen okból.

Milyen fizetési módokat kínál az 1xbet?

A cikk elkészítésekor 28 fizetési lehetőség állt rendelkezésre. Választhat a hitelkártyák, az e-pénztárcák, például a Skrill, a PayPal, a PM, stb., a fizetési rendszerek, az előre fizetett kártyák, a banki átutalások és a kriptopénznemek közül. Összességében 96 kifizetési módszer áll rendelkezésre. Még az a lehetőség is meg van, hogy az összeget utalványokra átutalja, vagy önkiszolgáló terminálokon keresztül kaphat pénzt. Milyen rendszerek állnak rendelkezésre Önnek attól függ, hogy hol él.

Meddig tart a kifizetés?

Minden kérelmet a nap 24 órájában, heti hét napon dolgoznak fel. Azonban a fogadóiroda ígéri, hogy 30 napon belül meg fogja fizetni a kért összeget. Ugyanakkor észrevettük, hogy az 1xbet propagálja, hogy az összege 15 percen belül megérkezik a számlájára. A bankszámlakivonatnak azonban három órát vesz igénybe. Ezt megelőzi a hitelesítés, ha ez szükséges.

Lehetséges a kifizetés mobiltelefonon keresztül is?

Az egyes bukmékerek alkalmazásai és mobil verziói már nem ritkaságok, ezért logikus, hogy az ilyen verziókkal is lehet pénz kifizettetni. Elvileg a számlájára kell kattintania, amely figura formájában jelenik meg. Megtalálható az ablak jobb felső sarkában. Ezután megnyílik a bal oldali menüablak. Kattintson a kifizetésre. Ezután kövesse a fent leírt lépéseket.

Fontos figyelmet fordítani a maximális összegre?

Ezen a ponton az 1xbet kiemelkedik más bukmékerektől. Megállapítottuk, hogy legalább 2 euró szükséges a pénzeszközök visszafizetéséhez. Csak a Bitcoinnalváltozik az összeg az ajánlat függvényében. Egyes esetekben ez 0,14 €. Az összeg akár 28,29 euró is lehet.

Van-e visszafizetési díj?

Nem találtunk díjat az 1xbet visszafizetésii módszerekhez. Ez nagyon szokatlan a fogadási piacon. A legtöbb bukméker jutalékmentes kifizetést biztosít, de csak egy bizonyos heti és havi összegig. Az érték feletti összegekért díjat számítanak fel.

Melyek a lehetőségek, ha kifizetési problémák vannak?

Ha valamilyen oknál fogva probléma merül fel,  elsősorban az élő csevegés elérhető. A kérdéseket az adminisztrátor felé is irányíthatja, vagy közvetlenül az ügyfélszolgálattal léphet kapcsolatba az ablak bal alsó részén található telefonszámon. A szám azonban angol. Ezért a megfelelő díjak érvényesek. A menüelemben: Névjegyek, megtalálja az összes felsorolt ​​kapcsolati lehetőséget, például az e-mail címeket, telefonszámokat vagy belső e-mail ablakot. Néha segít benézni a közösségi médiába is. Az 1xbet a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon is szerepel. Azt tapasztaltuk, hogy a kérésekre adott válasz időbe telik. Néhány óra múlva kaptuk csak meg a választ.

Kínálja az 1xBet a kifizetést PayPal által is?

A PayPal által biztosított biztonságos és gyors fizetési folyamat nem érhető el az 1xbet-en. Ez a fizetési mód, amely a felhasználók körében a legnépszerűbbnek tekinthető, egy ideig nem kínálja az 1xbet. Ennek eredményeként legalább a PayPal által felszámított extra díjakat elkerüljük. Saját tapasztalatainkból azt mondhatjuk, hogy az 1xbet kifizetési módjai nagyszerűek.

Az 1xbet – kifizetési módszerek – egyszerűen megmagyarázva
5 (100%) 1 vote