Mi az előnye az 1xbet SF130 bónuszkódnak az Ön számára?

Ebben az összefoglalóban az 1xbet fogadási ügynökség exkluzív bónuszkódjával foglalkozunk. Egy üdvözlő bónuszról van szó, amely megduplázza az első befizetését. Legfeljebb további 130 eurót kaphat, ami a bukméker piacán szokatlan, mivel a legtöbb bukmékerek maximálisan 100 eurót kínálnak. A 100% -os bónusz mellett 300 bónuszpontot is automatikusan jóváíruk, amelyekkel a fogadóiroda oldalain fogadhat. Hogy hogyan a legjobban kihasználni az új ügyfélszolgálatot, mire kell vigyázni annak használatakor, az alábbiakban néhány sorban írjuk le. Egy dolog, amit már most elmondhatunk Önnek: Ez az ajánlat  új ügyfelek számára kiemelkedik a rendszeres bukméker soraiból, és nem bonyolult követelményekkel  vár Önre a bónuszkód áttfogadására. Az alábbi alkategóriákban minden fontos információt megtalál, így semmi kellemetlen nem  lepi meg.

Az 1xbet bónusz információk

100% -ig akár 130 € -ig az első betétre,  Bónusz kód: SF130

Fogadási bónusz: 100%

Maximális bónuszösszeg: 130 €

Minimális letét: 10 €

Forgalom(megtérülés): 1x bónusz

Minimális szorzó: 1.40

Határidő: 30 nap

Földrajzi korlátozások: Nem alkalmazható az orosz és a FÁK-országokra

Fogadási korlátozások: csak kombinált fogadások (minimum 5 tipp)

Bónusz kód: SF130

300 bónuszpont automatikusan jóváírásra kerül

Röviden – lépésről lépésre – utasítások az 1xbet bónuszkódjához

1.        Az ezen az oldalon lévő linkre kattintva a lehető leggyorsabban eljuthat az 1xbet fogadási iroda oldalához.

2.        Hozzon létre egy fogadási számlát és adja meg a kuponkódot: SF130

3.        Tegyen legalább 10 € befizetést.

4.        Teljesítse a bónusz feltételeket 30 napon belül.

Hogyan regisztrálni az 1xbet bónuszkódjára?

Mivel az 1xbet bónuszkód egy exkluzív ajánlat, regisztrálnia kell az 1xbet oldalon az oldalunkon lévő linken keresztül. A mi kódunk nélkül csak 100 € kap, és szigorúbb bónuszfeltételeket kell teljesítenie. Ezért ezt az exkluzív ajánlatot az 1xbet fogadási irodától tiszta lelkiismerettel ajánljuk. Ha gyorsan szeretne rá menni, akkor csak egy jelszót kell megadnia, amelyet be kell írnia ​​a “kuponkód” mezőbe, és befizetni a kívánt összeget. Telefonon vagy szociális hálózaton keresztül is regisztrálhat. Legkésőbb pénz kivonásánál meg kell adnia a teljes adatait, például a nevét stb., ezért javasoljuk, hogy regisztráljon inkább e-mailben. Egyszerűen töltse ki a mezőt, és kattintson a “Regisztráció” gombra, hogy 100% bónuszt és 300 extra bónusz pontot kapjon. Ugyanakkor, kérjük, erősítse meg a feltételeket és az adatvédelmi szabályokat. Miután megerősítette az e-mail címét, fogadhat és elkezdheti a bónuszkód elköltését. Ne aggódjon, most két számlája van: pénzszámla és a bónuszkód pénz számla. Először lépjen a bónuszszámlájára, mivel csak ez a hitel számít a átforgatására.

Milyenek a betéti lehetőségek?

A bukméker összesen 200 különböző befizetési lehetőséget kínál. A bónusz ajánlatról nem ismeretes betéti limit. A fogadási cég 37-40 fizetési módot kínál a felhasználók számára. Nagyon dicséretes, hogy az 1xbet nem számít fel díjat. Javasoljuk, hogy tegyen betétet hitelkártyával, vagy online banki szolgáltatással. A bónuszkóddal 100% -os befizetési bónusz megszerzéséhez a bukméker legalább 10 eurós befizetést igényel. Legfeljebb 130 € -ot fog kapni 130 € befizetésért. A 100% -ot mindig az első befizetése alapján számítják ki.

A bónuszkód használata a befizetésnél – mire kell figyelni?

Ha a maximális összeget szeretné alkalmazni, erre a 130 eurós maximális betét szükséges. Ezután 130 eurós bónuszt kap, amely átutalásra kerül a fogadási számlájára. Ezt az összeget egyszer kell fogadnia öt vagy több tippből álló kombinált fogadásokra, amelyek minimális szorzója 1,40. Ha csak a bónusz hitelt akarja használni, akkor olyan hitelt használhat, amely nem haladhatja meg a valódi pénzes számlájára átvitt bónuszkód összegét. Más szavakkal, ha nem fizetett be130 eurót, de 400 eurót, mindkét esetben csak 130 eurót kap. 30 napja van ahhoz, hogy teljesítse ennek az ajánlatnak a feltételeit.

300 bónuszpont – Hogyan ezeket kihasználni?

A kapott bónuszpontok a Promo szakaszban használhatók, és különböző bónuszjátékok kódjaira átalakíthatók.

Mennyi a maximális bónuszkód összege?

A maximális összeg 100% -ig 130 €. Ezért a maximális 130 eurós első befizetés elegendő ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa a programot az új ügyfelek számára.

Mennyi idő van a bónuszkód használatára az első befizetését követően?

A kapott összeget 30 napon belül kell áttekerni a meghatározott feltételek alapján, vagy fel kell nyitni. A fogadási feltételek teljesítésének időtartamát az első bejelentkezés időpontjától számítják ki.

Hányszor kell átfogadnia az 1xbet bónuszkódot összegét?

Ha szeretné teljesíteni a feltételeket az új ügyfelek számára való ajánlatot az 1xbet-nél, akkor csak egyszer kell a bónusz összegét áttekernie.

Mennyi a minimális szorzó az 1xbet bónuszkód feloldásához?

Az 1xbet-nek viszonylag alacsony a minimális szorzója, ez 1,40 az összeg feloldásához.

Mikor kapja meg reálisan a bónusz kódot?

Ha 30 napon belül eleget tesz a bónusz feltételeinek, a maximális összeget átutalja a valódi pénzes számlájára. A nyeremények nyereséggé válnak. Figyelem: Kifizetéskor a kivételesen alacsony 2 eurós minimális összeg kerül alkalmazásra, bár a leggyakrabban kínált módszer a Paypal.

Hol lehet feloldani a bónuszkódot – vannak-e korlátozások?

A bónuszkód nem érvényes Oroszországban és a FÁK országokban, és a sportfogadásokban alkalmazzák. Ez az ajánlat olyan új ügyfelek számára készült, akiknek otthona Magyarországban van.

Először a bónuszkód pénz vagy a valódi pénz kerül felhasználásra?

A bónusz összegének átlforgatásához először a bónuszkódból kell pénzt fogadnia. Csak akkor, ha feloldja ezt az összeget, hozzáférhet a valódi pénzhez.

Mire kell figyelni az 1xbet bónuszkódot kínálatánál?

Csak kombinált fogadásokat használhat, amelyek legalább öt fogadási esélyből állnak, és minimális szorzóval 1,40 az összeg átforgatására. Ez azt jelenti, hogy a tényleges minimális szorzó 7.00-re halmozódik fel. Továbbá az a tény, hogy csak a bónuszkódot használhatja. Például, ha valódi pénzes számláján alacsonyabb a bónuszszám, mint a bónusz összege, a fogadóiroda visszautasítja az egyenleg kifizetését. Ezenkívül csak a maximális bónuszkód kerül kifizetésre – a nyeremények nem kerülnek átadásra, így Ön csak feloldja a bónuszösszeget, nem pedig a vele járó nyereményeket. Ha 30 napon belül nem tud eleget tenni a bónusz feltételeinek, elbúcsúzhat az összegtől.

Mi az előnye az 1xbet SF130 bónuszkódnak az Ön számára?
5 (100%) 1 vote