Hogyan értékeljük ki az 1xbet alkalmazást?

Az 1xbet egy jól ismert és tapasztalt bukméker, amely az ügyfeleinek örömet kínál a  fogadásaival  az alkalmazások és a mobil verzió által. Ebben a cikkben az alkalmazásokra összpontosítunk. Ez az IOS, Android és Windows operációs rendszereken érhető el. Megvizsgáltuk, hogy az alkalmazások hogyan jönnek létre, milyen jól működnek, és milyen fogadások érhetők el általuk. Mindenesetre az alkalmazásnak ideális alternatívának kell lennie az utazások folymán, biztosítva, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen fogadjon. Néhány pontban elmondjuk, hogyan juthat el a lehető leggyorsabban ehez az alkalmazáshoz, és hogy van-e dolgok, amelyekre figyelni kell.

Hogyan lehet  az1xbet alkalmazáshoz jutni – röviden és kifejezően

1.        A leggyorsabb út az oldalunkon elérhető linken keresztül vezet.

2.        Ezután kattintson a kívánt operációs rendszerre, amely az “APPS” (= alkalmazás) menüpont alatt található.

3.        Majd a “Download” (letöltés) gombra kell kattintania.

4.        Figyelem: Előfordulhat, hogy aktiválnia kell egy olyan biztonsági rendszert, amely lehetővé teszi az ismeretlen források elérését a telefonra vagy a táblagépre.

Hogyan működik az 1xbet alkalmazás és milyen előnyökkel jár?

Alapvetően a bukméker könnyebbé szeretné tenni a fogadását, és könnyebben fogadni  utazás közben. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy a navigációs menüben vagy a szerkezetben nem észleltünk valódi különbségeket a mobil verziótól. Az egyes pontokat másként nevezik, vagy a menüpontok másként vannak elrendezve, de ez minden. Mindent összevetve, az alkalmazás nagyon jól megtervezett és meghívja Önt, hogy fogadjon.

Vannak új ügyfelek számára bónuszok és egyéb promóciók az alkalmazásban? Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a kínálatot az új ügyfelek számára és más 1xbet promóciót is használhatják az alkalmazás által is. Az a fontos, hogy megfeleljen az összes feltételnek. Az 1xbet a weboldalunkal együttműködve nagyon exkluzív bónuszt kínál az SF130 bónuszkóddal. Ebben az esetben minimum 10 eurós befizetés szükséges. Természetesen meg kell felelnie bizonyos pontoknak a bónusz feloldásához. Ezen az oldalon azonban nem fogunk megbeszélni a bónuszt. További információkat a bónuszról a bónuszoldalunkon találhat meg, illetve az oldalunkon a bónuszkódról.

Milyen sportfogadásokat kínál az 1xbet alkalmazás?

Ennek a bukmékernek a sportverzióban és az alkalmazásban való sportfogadási kínálata több mint 60 sportágat tartalmaz. Több mint 2500 fogadási lehetőség közül választhat. Az élő fogadási ajánlat is lenyűgöző. Amikor teszteltük az alkalmazást, több mint 70 sportot tudtunk azonosítani az élő fogadási szektorban. A fogadási piacok is több mint 70 változatot mutatnak be. Mindezekben a pontokban alig találtunk különbséget az asztali verzióval. Az alkalmazással nem kell lemondania a vonzó fogadási ajánlatról.

Mit mondunk az alkalmazás használhatóságáról?

Az alkalmazás az első pillantásra nagyon világos, és nagyon gyorsan megtalálható. Az alkalmazás nagyon gyorsan letöltődik, és az első események a kezdőlapon rövid idő alatt jelennek meg. A bónuszok és a promóciók a mobiltelefon vagy a táblaszámítógép képernyőjének tetején kerülnek reklámozásra. Ha rákattint az ablak bal felső sarkában található menü gombra, akkor teljes alkategóriákat talál, mint például számla, fogadási előzmények, élő fogadások, fogadási szelvények, extrák (extra), beállítások stb. Ha módosítani szeretné a számláját, kattintson az “arcra”, amelyet elsőnek talál a menüben. Azt is megállapítottuk, hogy a sportot nagyon világosan vannak bemutatva. Hasonlóképpen, statisztikák ajánlata is. Kiválaszthatja a kedvenc sportjait, vagy megtekintheti a korábbi eredményeket. Van itt egykattintásos fogadás is, hogy a fogadás könnyebb legyen. Ebben a tesztben nem találtunk hátrányt a klasszikus változathoz, és nincsenek javaslataink a javításra.

Hol érhető el az alkalmazás letöltésre?

Az alkalmazást letöltheti az iTunesból és a Google Play Áruházból. Sőt, ez még egy saját Windows PC alkalmazást is kínál. A letöltési link megtalálható a bukméker honlapján az   „Apps” (alkalmazások) alatt. Itt választhat IOS vagy Android között, és közvetlenül a letöltési lehetőségeihez juthat. Az Apple felhasználók még egy QR-kódot is kaphatnak, hogy még gyorsabban jussanak az alkalmazáshoz. Ha  az 1xbet-en közvetlenül a mobiltelefonon böngészik, a mobil verzió automatikusan megnyílik, és megjelenik egy link az alkalmazás letöltéséhez. Az alkalmazás letöltése nagyon gyorsan folyik.

Milyen operációs rendszerekkel használhatja az alkalmazást?

Az alkalmazás alapvetően Android és IOS eszközökkel használható. Nem számít, hogy tablettgépet vagy okostelefont használ. A tapasztalataink szerint az alkalmazás telepítése mindig kifizetődő.

Hogyan hozhat létre fogadást?

Ebben a szakaszban lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan lehet egy sikeres fogadást tenni.

1.        Regisztráljon az 1xbet-re. Vagy egy kattintással, telefonon, e-mailben vagy szociális hálózatokon keresztül. Az új e-mail regisztrációhoz a legtöbb személyes információ szükséges.

2.        Ezután válassza ki az “Élő” vagy “Sportfogadás” menüpontot.

3.        Majd válasszon egy sportot  és sporteseményt.

4.        Ha mindezt megtette, kattintson a kívánt fogadási piacra és az oddsokra.

5.        Adja hozzá a tétet a szelvényre és kattintson a “Fogadás” gombra. Ugyanakkor meg kell adnia a választott összeget. Tehát már semmi nem áll az útjában a fogadásnak az 1xbet – en.

Hogyan működnek a be- és kifizetések az alkalmazáson keresztül?

Az alkalmazással történő befizetéshez kattintson a menüben a “Betét a számlára” gombra. Így 39 lehetőség közül választhat. Ezek közé tartoznak a betéti lehetőségek, mint például a hitelkártyák, az elektronikus pénztárcák, az M-fizetések, a fizetési rendszerek, az online banki szolgáltatások, az előre fizetett kártyák, a banki átutalások és a kriptopénznemek. Ha kifizetést kíván létrehozni, nyissa ki a számláját, majd kattintson a “Kifizetés” gombra. Ez 28 lehetőséget kínál. Alapvetően ugyanazokat a rendszereket használhatja, mint a betétnél, nincsen felkínálva csak az online banki átutalás és az M-kifizetések. Azonban a PayPal számláján keresztül is fizethet. Az alkalmazás a számítógépes verzióhoz összehasonlítva a rendelkezésre álló módszerei teljes fizetési mennyiséget kínálja.

Milyen típusú segítséget érhet el, ha az alkalmazás nem működik?

Ha bonyodalom történik az alkalmazás letöltésekor, a bukméker többféle ügyfélszolgálati lehetőséget kínál. Lépjen kapcsolatba a céggel e-mailben, élő chat-en vagy online űrlappal. Rendelkezésre áll egy telefonvonal is. A telefonszám azonban angol, ezért nem szabad elfelejtenie a hívás során felmerülő díjakat. Általában az 1xbet támogatás csak angolul működik. Legalább is ilyen tapasztalatunk volt a teszt során. Ügyfélszolgálati gombot találhat az alkalmazásban a számlán. Kapcsolatba léphet a céggel Chat, Telegram, WhatsApp, Viber vagy Voice Chat segítségével. Visszahívást is alkalmazhat. Még nem tapasztaltunk nehézséget az alkalmazás letöltésekor, és még nem érkezett panasz. Ezért csak ajánlani tudjuk ezt az alkalmazást.

Hogyan értékeljük ki az 1xbet alkalmazást?
5 (100%) 1 vote